Softside waterbedtijk

Op elk waterbed hoort een tijk. Iedereen transpireert tijdens de nachtrust en dat vocht moet ergens naar toe. Een waterbed is erg hygiënisch. Er komt niets in en als het goed is ook niets uit. Het vocht wordt opgenomen in de tijk en moet er de volgende dag weer uit. Dit kan alleen maar door goed te luchten. U zult uw dekbed elke morgen een paar uur van uw bed moeten halen of het naar achteren klappen. Het vocht verdampt dan door de warmte van de waterzak. Dit is heel belangrijk.

Op onze waterbedden ligt standaard een badstof tijk. Deze tijk loopt onder het waterbed door. De bovenkant is afritsbaar zodat deze makkelijk kan worden uitgewassen, zelfs op 90 graden. De bovenkant kan ook gespitst worden door de rits in het midden zodat deze makkelijk in de wasmachine past.

Een losse badstof tijk kost € 150,-. Wij kunnen ook een Medicot luxe tijk leveren. Deze is iets dikker en kan daardoor wat meer vocht opnemen en hij is wat luxer afgewerkt. Uiteraard kan deze tijk ook worden uitgewassen op 60 graden. De Medicot luxe tijk kost € 200,-.

Contact- & bestelformulier

Contact Waterbeddenschijndel.nl

Bel ons voor meer informatie of voor een bezoek aan onze showroom op 073 549 25 35. Dat kan ook ’s avonds. Voor ons contactformulier kunt u hier klikken.