Verhuizing waterbed

Wij verhuizen ook voor u uw waterbed. Indien uw waterbed bij ons gekocht is vragen wij voor de verhuizing € 100,- in een straal van 25 km rond Schijndel. Indien u uw bed niet bij ons gekocht heeft zijn de kosten van de verhuizing € 125,00. Is de verhuizing buiten een straal van 25 km van Schijndel dan vragen wij € 1,- per km extra.

Heeft u een waterbed met een  ledikant dan kost dit € 20,- extra. Wij pompen uw bed leeg, nemen alles mee in onze bus en vervoeren het bed naar uw nieuwe adres. Daar bouwen we alles weer op en vullen uw bed af met warm water, we ontluchten het bed en doen er een flesje conditioner in. Zo kunt u dezelfde avond weer heerlijk slapen in uw waterbed.

Wilt u zelf uw waterbed gaan verhuizen dan kunt u bij ons een waterpomp huren voor € 15,- per dag. Wij vragen wel € 50,- borg voor de pomp. Een flesje conditioner of vinylreiniger kost € 6,-.

Wij raden u af om zelf over te gaan hevelen want op deze manier krijgt u de waterzak bijna nooit helemaal leeg waardoor u veel kans heeft dat de zak kapot gaat of de stabiliteit fout gaat zitten.

Contact- & bestelformulier

Contact Waterbeddenschijndel.nl

Bel ons voor meer informatie of voor een bezoek aan onze showroom op 073 549 25 35. Dat kan ook ’s avonds. Voor ons contactformulier kunt u hier klikken.